Myvi Extreme Club Malaysia
Welcome to our new Forum , New Transformation , New Future

Myvi Extreme Club Malaysia

New Transformation
 
HomeFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Survey : Where Do You Know About MyviX ??

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4

Where do you know about MyviX ?
Internet
31%
 31% [ 27 ]
On The Road
17%
 17% [ 15 ]
Magazine / Paper
6%
 6% [ 5 ]
Friends Introduction
46%
 46% [ 40 ]
Total Votes : 87
 

AuthorMessage
MS11
Guest
avatar


PostSubject: Re: Survey : Where Do You Know About MyviX ??   18/11/2009, 5:46 am

I known from the URL sticker, which stick on rear windscreen and also the magazine...
I met abang Ery, those was MyviX member b4 too Very Happy
Back to top Go down
kenms11
MyviX Freshies
MyviX Freshies
avatar

Male Age : 32
Location : Kota Damansara
Registration date : 2009-11-18
Number of posts : 3

PostSubject: Re: Survey : Where Do You Know About MyviX ??   18/11/2009, 6:02 am

Say HI~ to MyviX, i am from MyviStreet.
I known MyviX by saw the URL sticker, which stick on rear windscreen and also read from the magazine...
I met abang Ery b4, those was currently MyviX member now too Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Z83
MyviX Junior
MyviX Junior
avatar

Male Age : 35
Location : Serting Ulu, N9
Registration date : 2009-11-17
Number of posts : 16

PostSubject: Re: Survey : Where Do You Know About MyviX ??   18/11/2009, 9:39 pm

Hye all..

Know this club since 1st time this club is born...maybe some of you guys will know me...i think so lol...hahaha..just joking...watever...hope this club will stand as a one club and will success in the future...AMIN...
Back to top Go down
View user profile
tikus rock
Moderator
Moderator
avatar

Male Age : 35
Location : kajang,bukit bintang,putrajaya,cochrane,kl.
Registration date : 2008-09-23
Number of posts : 5162

PostSubject: Re: Survey : Where Do You Know About MyviX ??   12/12/2009, 2:33 am

hahah..aku baru jmpe topic ni...muahahaha...


aku knal club ni sbb kwn aku ( nick die apikk kt porom ) kt tmpat keje surf internet carik club myvi utk di join..memule jmpe adela satu club tu..club myvi ehem ehem..pastu ade org lain kt opis tu plak ckp club tu x best..ade puak2..then kwn aku si apikk ni jmpe satu kete kat area umah die kt putrajaya ( kete jebat ) ade sticker url myviX..pastu die trus surf kt tenet..pastu die ckp kat aku..die kate " meer..ade club baek nye " ...hahahaha..pastu akku pon usya2..tapi mase tu aku xnk join kelab2 ni..cam poyo je..muahaha..pastu aku tgk kt porom myvix tu ade nampak gambar seorang makhluk yg mukenye cam ku knal..upenye mohd tajul akmak bin hamdan aka tranz...die ni classmate aku..so tampa belengah aku call die mlm tu sbb aku tau dorang lepak dataran...so pi la lepak..next nye GT aku pon join..tapi mase aku join tu aku lupe nk ajak kwn aku si apikk tu register same..die register 3-4 month after..muahaha..sori pikk..


go go go maibiX-terim,,,..... Bob marley

_________________
once X always X
Back to top Go down
View user profile https://WWW.facebook.COM/ALONGTIKUSROCK
rotary_88
MyviX VIP
MyviX VIP
avatar

Male Age : 30
Location : n9 community X-sg petani-seri iskandar
Registration date : 2009-06-09
Number of posts : 117

PostSubject: Re: Survey : Where Do You Know About MyviX ??   24/12/2009, 4:38 am

cemane aku knal club ni????penangan osman k............ish3
Back to top Go down
View user profile
jieman82
FOUNDER
FOUNDER
avatar

Male Age : 36
Location : USJ16 :: Dengkil :: Putrajaya
Registration date : 2007-12-18
Number of posts : 1599

PostSubject: Re: Survey : Where Do You Know About MyviX ??   1/1/2010, 12:47 am

Assalamualaikum Warah Matullah..

Myvi Extreme Club Malaysia ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Tahun Baru 2010 . Semoga pengalaman tahun yang lepas menjadi pengajaran untuk melengkapkan hari yang mendatang. Semoga Tuhan mencucuri segala nikmat dan iltizam bagi menjamin kesungguhan dan keazaman kita untuk menerajui masa yang mendatang. Maafkan segala salah dan silap pihak pengurusan kelab dan kita buka lembaran baru supaya kelab kita lebih mahsyur dan terkenal diseluruh dunia. InsyaAllah..

Yang Benar,

Azman Bin Mohd Anorwar

Pengasas & Presiden
Myvi Extreme Club Malaysia

_________________
Back to top Go down
View user profile
hariey_hR7
MyviX VIP
MyviX VIP
avatar

Male Age : 33
Location : burn-towN, temerLovE & kLate
Registration date : 2010-01-11
Number of posts : 40

PostSubject: Re: Survey : Where Do You Know About MyviX ??   26/1/2010, 9:29 pm

saya lak dap tau mase tgh keje kat toL Karak (LPT)
Memang syok gler tgk One FmlY In One Club ni konvoY....
sejak itu aku berazam bekerja bersungguh-sungguh utk dptkan sebijik mYvi
dan berkat usaha aku akhirnya aku dpt gk.
N skang dalam proses utk reG with PeJal_polY
TQ MR.PejaL
Back to top Go down
View user profile
SYARINA
MyviX Freshies
MyviX Freshies
avatar

Female Age : 28
Location : MANJUNG, PERAK
Registration date : 2010-08-14
Number of posts : 4

PostSubject: Re: Survey : Where Do You Know About MyviX ??   5/12/2010, 2:07 pm

bukn dri frens., tapi dri intrnt.. clap choice.. he..
dri intrnet la d britaw numbr fon wan squadron.,
jumpe, rgister n lekat la smpy skrang..
hope club ni pat kekal bertahan.. flower
Back to top Go down
View user profile http://ina_ppu@yahoo.com
m_shahrim
MyviX Freshies
MyviX Freshies
avatar

Male Age : 32
Location : Rawang
Registration date : 2011-02-25
Number of posts : 1

PostSubject: Re: Survey : Where Do You Know About MyviX ??   26/2/2011, 12:21 am

cmne nk register ahli club?
Back to top Go down
View user profile
monteljukees
MyviX Freshies
MyviX Freshies
avatar

Male Age : 33
Location : sibu, sarawak
Registration date : 2010-12-20
Number of posts : 1

PostSubject: Re: Survey : Where Do You Know About MyviX ??   8/3/2011, 9:35 am

ala, aku cari2 jer pasal2 myvi nih kat lam internet... pastu tak sangka plak ada MyviX nih.. huhuhu.. best gak... dapat kong-c pendapat dan maklumat yerr...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Survey : Where Do You Know About MyviX ??   

Back to top Go down
 
Survey : Where Do You Know About MyviX ??
Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» WCC Post-Basketball Tournament survey
» VRTA Survey - Asafa
» Map Underground survey of mines, Ballarat
» North American Survey Athletes Manners - Need Your Help
» Records of the Geological Survey of New South Wales, Volume 8 Part 4

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Myvi Extreme Club Malaysia :: Administration :: Guestbook-
Jump to: